Wilt u uw ervaringen met ons delen? 

We zijn erg benieuwd wat u van ons bedrijf vindt. 

 

Onderstaand kunt u een aantal sterren aangeven en een korte toelichting invullen. Na het invullen ontvangt u een mail met een link om uw review te bevestigen, wilt u die nog aanklikken?

Wij stellen het zeer op prijs dat u de moeite wilt nemen iets over ons te schrijven.

 

Alvast vriendelijk bedankt!

Geweldig resultaat en betrokken eigenaar

Allereerst wil ik benoemen dat het contact erg prettig is verlopen. Ik heb zelden meegemaakt dat er voor-, tijdens en na een opdracht zoveel betrokkenheid is. Er werd netjes gewerkt volgens afspraak. Ik ben ontzettend blij met het resultaat.


Aleid Jacobi


Gespoten keuken frontjes

Wij zijn erg blij met de opnieuw gespoten keuken frontjes, hierdoor een gebruikte keuken weer als nieuw. Enorm bedankt!


Fedde


Prachtig resultaat, goede service.

Wij zijn heel blij met het eindresultaat, prachtige matzwarte afwerking! Daarnaast heel fijn dat alles gehaald en gebracht wordt, dan heb je er geen omkijken naar.


Frouwkje Lemstra


Goede kwaliteit spuitwerk

Wij zijn zeer tevreden met het resultaat van het spuitwerk, waardoor onze keuken er weer als nieuw uitziet. Ook heel fijn is dat alle panelen weer mooi strak zijn terug geplaatst en afgesteld.


René


Keuken renovatie keurig uitgevoerd

Zeer tevreden keurig personeel


De Boer


Keukenrenovatie

Maandag verkleurde keuken opgehaald , vakkundig gedemonteerd, en een week later terug geplaatst in frisse nieuwe moderne kleur, voorzien van nieuwe handgrepen, super tevreden!!!! Dit bedrijf raden wij aan !!!


Tepper


Kastenwand 15 cm diep

Super tevreden over onze prachtige kastenwand van 15 cm diep, wat om de deur heen is gebouwd. Een aanwinst voor ons huis,


Irma Krijnsen


Renovatie keuken

Na jaren zoeken naar een nieuwe keuken toch besloten huidige keuken de updaten met nieuw apparatuur en nieuwe kleuren. Van creme en hout naar modern wit en grijs. Prachtig resultaat, goed geadviseerd en zeer professioneel uitgevoerd. Hergebruik van materialen(duurzaam) en veel goedkoper dan een volledig nieuwe keuken.


Johan Lentz


Speakers Monitor Audio

Speakers van mahonie naar zwart ral 9003. Een juist advies en top uitvoering. Dit bedrijf kan ik een ieder aanbevelen.


B de Jong


Vakmannen met service

Mooi klein bedrijf met oog voor de wensen van klanten. Mijn keuken is mooi gespoten en aftersales was prima. Zeer aan te bevelen!


Jan Deurholt


Prima kwaliteit en duidelijk in communicatie

Keuken frontjes overgespoten. Erg tevreden over het eind resultaat!! Goed en duidelijk in communicatie en makkelijk bereikbaar. Zeker een aanrader.


Sylvia Rotteveel


Kwaliteit Kundig en vakbekwaam!

Keurig werk afgeleverd! Super vriendelijke mensen en zeer correct.


Carla


Hoe je een 28 jaar oude keuken nieuw leven in blaast

Na 28 jaar waren nog steeds verlieft op onze Italiaanse Arcliniea keuken. Alleen was de verf na zoveel jaar gebruik aan een opfris beurt toe en wilden we de keuken en bijkeuken samenvoegen. Offerte aangevraagd bij de keuken spuiterij en deze was er binnen een paar dagen vervolgens aan de keukentafel deze offerte doorgenomen en de mogelijkheden op rij gezet, hier werden we duidelijk door iemand met veel ervaring ondersteund. Op de afgesproken tijd kwamen de heren onze keuken vakkundig ontmantelen. Op gezette tijden werden we met wat foto's op de hoogte gehouden van de voortgang in de spuiterij en daarna volgens afspraak alles weer keurig thuis afgeleverd te krijgen voor montage. Het eind resultaat mag er zijn en is boven verwachting. Onze dank hier voor.


Familie Visser


Speakers Monitor Audio als nieuw

Vandaag de speakers opgehaald. Van Mahonie naar zwart Ral 9003. Voorzien van goed advies en uitvoering top.


B de Jong


Zeer aanbevolen

Super mooi resultaat door dit bedrijf.


H. Dijkstra - Anema


Kwaliteits spuiters!!!!

Super geholpen. Heel kundig team!!


Jaco van Leeuwen


Overspuiten keukendeuren.

Vriendelijke benadering van bespreken welke kleur, ruime keuze, handgrepen en snel contact via de app. En je wordt goed op de hoogte gehouden van het proces. Het heeft ons heel goed voldaan.


Fam. N. van der Werf


Super service en top resultaat

Wij kwamen in een huis met een 30 jaar oude keuken. De keuken was technisch nog in topconditie alleen oud en bruin. Het was eigenlijk zonde om hem er uit te doen. Na wat zoek werk kwamen we bij keukenspuiterij Friesland terecht en hebben hier voor gekozen. Hier konden we snel terecht en de service was Super met een heel mooi eindresultaat. Een nieuw keukenblad en overige accessoires en je hebt weer een nieuwe keuken.


Familie Politiek


Projecten keukenrenovatie

 

LEES MEER img-20230414-wa0017

Clean wit wordt stijlvol matzwart

Deze case illustreert hoe een kleurverandering de hele uitstraling van een keuken kan transformeren, waardoor een moderne en verfijnde sfeer ontstaat.

LEES MEER img-20220124-wa0028

Keuken van geel naar mosgroen

Lees meer over deze recente case, waarbij we een verouderde, gele keuken hebben omgetoverd tot een eigentijdse mosgroene variant.

LEES MEER loslatende folie keuken

Keuken met loslatende folie

Bij deze keuken zagen we dat de folie op de hoeken begon los te laten en te scheuren. Wij bieden een duurzame oplossing voor dit probleem: overspuiten.

 

Keukenspuiterij Friesland

Hoge kwaliteit, scherpe prijs & goede service

 

Direct persoonlijk contact

Bel of app: 06 - 40 37 12 23

 

Stuur een bericht

Snelle reactie op werkdagen

WhatsApp logo