Loslatende folie

Bij Keukenspuiterij Friesland zien we dit steeds vaker bij keukens: loslatende folie op de frontjes van verouderde MDF-keukenkastjes. Deze beschermende folie, die oorspronkelijk op de frontjes is gelijmd, kan na verloop van tijd loslaten, scheuren en afbladderen als gevolg van temperatuurverschillen, vocht en slijtage.

 

In een recente case zagen we ook dat de folie op de hoeken begon los te laten en te scheuren, wat niet alleen een esthetisch probleem veroorzaakte, maar ook functionele problemen met zich meebracht. Wij bieden een duurzame oplossing voor dit probleem: overspuiten.

 

Door de oude folie te verwijderen en de keukenfrontjes over te spuiten, hebben we niet alleen het probleem van de loslatende folie opgelost, maar hebben we de keuken ook een volledig nieuwe uitstraling gegeven. In deze case hebben we gekozen voor een eigentijdse zachtgrijze kleur, waardoor de keuken weer helemaal up-to-date is.

 

Het resultaat mag er zijn: de keuken ziet er weer als nieuw uit en voldoet aan de hedendaagse stijl en trends. Bij Keukenspuiterij Friesland streven we ernaar om problemen aan te pakken en tegelijkertijd esthetische oplossingen te bieden die onze klanten jarenlang plezier zullen brengen.

 

Ook een keuken met loslatende folie? Bekijk de foto's van deze transformatie en ontdek hoe wij ook uw keuken kunnen vernieuwen en de problemen kunnen oplossen. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en een vrijblijvende offerte.

 

OFFERTE

Keuken overspuiten? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Klik hier

Projecten keukenrenovatie

 

LEES MEER img-20230414-wa0017

Clean wit wordt stijlvol matzwart

Deze case illustreert hoe een kleurverandering de hele uitstraling van een keuken kan transformeren, waardoor een moderne en verfijnde sfeer ontstaat.

LEES MEER img-20220124-wa0028

Keuken van geel naar mosgroen

Lees meer over deze recente case, waarbij we een verouderde, gele keuken hebben omgetoverd tot een eigentijdse mosgroene variant.

LEES MEER loslatende folie keuken

Keuken met loslatende folie

Bij deze keuken zagen we dat de folie op de hoeken begon los te laten en te scheuren. Wij bieden een duurzame oplossing voor dit probleem: overspuiten.

WhatsApp logo