Van zachtgeel naar mosgroen

Bij Keukenspuiterij Friesland begrijpen we dat het niet altijd nodig is om een volledig nieuwe keuken te installeren om een frisse uitstraling te krijgen. Ons vakkundige spuitwerk biedt een slim alternatief voor het vervangen van uw keuken. Neem bijvoorbeeld deze recente case, waarbij we een verouderde, gele keuken hebben omgetoverd tot een eigentijdse mosgroene variant.

 

Met een focus op vakmanschap en kwaliteit hebben we met zorg en precisie gewerkt aan het overspuiten van deze keuken. Het resultaat is een subtiel, maar sfeervol nieuw uiterlijk dat naadloos past bij de stijl van de ruimte. Door te kiezen voor het overspiuiten van keukenfronten bespaart u niet alleen op de kosten van een volledige vervanging, maar draagt u ook bij aan een duurzamere aanpak door het hergebruik van bestaande materialen.

 

Scroll door de foto's van deze transformatie. Bij Keukenspuiterij Friesland streven we ernaar om onze klanten te voorzien van hoogwaardige oplossingen die zowel esthetisch als functioneel zijn. Neem vandaag nog contact met ons op om te zien hoe we ook uw keuken kunnen veranderen in een ruimte waar u nog vele jaren van kunt genieten.

 

CONTACT

Keuken overspuiten? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Klik hier

Projecten keukenrenovatie

 

LEES MEER img-20230414-wa0017

Clean wit wordt stijlvol matzwart

Deze case illustreert hoe een kleurverandering de hele uitstraling van een keuken kan transformeren, waardoor een moderne en verfijnde sfeer ontstaat.

LEES MEER img-20220124-wa0028

Keuken van geel naar mosgroen

Lees meer over deze recente case, waarbij we een verouderde, gele keuken hebben omgetoverd tot een eigentijdse mosgroene variant.

LEES MEER loslatende folie keuken

Keuken met loslatende folie

Bij deze keuken zagen we dat de folie op de hoeken begon los te laten en te scheuren. Wij bieden een duurzame oplossing voor dit probleem: overspuiten.

WhatsApp logo