Tijdloze elegantie

Bij Keukenspuiterij Friesland hebben we een grote, cleane hoogglans witte keuken omgetoverd tot een stijlvolle en moderne ruimte, door alle keukenonderdelen te voorzien van een elegante matzwarte afwerking.

 

De keuken straalt nu een tijdloze elegantie uit, waarbij het opvallende eiland met bar een centraal punt vormt in de ruimte. Deze case illustreert hoe een kleurverandering de hele uitstraling van een keuken kan transformeren, waardoor een moderne en verfijnde sfeer ontstaat. 

 

Bij Keukenspuiterij Friesland streven we naar perfectie in elk detail. Door zorgvuldig vakmanschap en aandacht voor kwaliteit hebben we ervoor gezorgd dat de matzwarte afwerking een naadloos geheel vormt, waarbij de keuken als één stijlvol geheel naar voren komt.

 

Bekijk de foto's van deze indrukwekkende transformatie en laat u inspireren door de mogelijkheden voor uw eigen keuken. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte en ontdek hoe wij ook uw keuken kunnen omtoveren tot een ruimte van tijdloze schoonheid en stijl.

 

OFFERTE

Keuken overspuiten? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Klik hier

Projecten keukenrenovatie

 

LEES MEER img-20230414-wa0017

Clean wit wordt stijlvol matzwart

Deze case illustreert hoe een kleurverandering de hele uitstraling van een keuken kan transformeren, waardoor een moderne en verfijnde sfeer ontstaat.

LEES MEER img-20220124-wa0028

Keuken van geel naar mosgroen

Lees meer over deze recente case, waarbij we een verouderde, gele keuken hebben omgetoverd tot een eigentijdse mosgroene variant.

LEES MEER loslatende folie keuken

Keuken met loslatende folie

Bij deze keuken zagen we dat de folie op de hoeken begon los te laten en te scheuren. Wij bieden een duurzame oplossing voor dit probleem: overspuiten.

WhatsApp logo