Loslatende folie

Bij Keukenspuiterij Friesland komen we steeds vaker het probleem van loslatende folie op de keukenfrontjes van verouderde MDF-keukenkastjes tegen. Deze beschermende folie laat na verloop van tijd los, scheurt of bladdert af als gevolg van temperatuurverschillen, vocht en slijtage. Gelukkig bieden wij een effectieve oplossing. 


Waarom overspuiten? 

Vaak zijn oudere MDF keukens voorzien van een folielaag die met lijm is bevestigd. Echter, door milieu- en gezondheidsredenen bij MDF-productie rond het jaar 2000, kan deze lijm na verloop van tijd haar hechting verliezen, wat leidt tot loslatende folie van de keuken. Vervanging van de folie is slechts een tijdelijke oplossing. 

 

Daarom bieden wij een duurzamere oplossing: het overspuiten van de keuken. 

 

CASE

Onze aanpak 

Met onze vakkundige aanpak verwijderen we eerst de loslatende folie van de keuken en reinigen we de frontjes grondig. Vervolgens behandelen we alles zodat het klaar is voor een nieuwe laag met hoogwaardige 2K polyurethaanlak van Selemix, de hardste laksoorten in de keukenindustrie. Dit geeft uw keuken niet alleen een frisse uitstraling, maar biedt ook de mogelijkheid tot restyling met een andere kleur en/of glansgraad. 

 

Waarom Keukenspuiterij Friesland? 

Met onze hoogwaardige lak en vakmanschap spuiten wij uw keuken, zodat deze er weer als nieuw uitziet. Wij bieden 5 jaar garantie op hechting en kleurechtheid, en onze kosten blijven beperkt in vergelijking met volledige vervanging. 

 

Neem contact op 

Wilt u uw keuken over laten spuiten en het probleem van loslatende folie aanpakken? Neem dan vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. Keukenspuiterij Friesland staat klaar om uw keuken te renoveren en uw woonplezier te verlengen.

 

OFFERTE

Keuken overspuiten? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Klik hier

Nieuwe look

 

Bekijk meer voorbeelden van hoe een keuken een geheel nieuwe uitstraling krijgt met het overspuiten van de fronten.

 

PROJECTEN

Van geel naar eigentijds groen

 

Laat u inspireren door deze transformatie en ontdek de mogelijkheden voor uw eigen keuken.

 

OFFERTE

 

Keukenspuiterij Friesland

Hoge kwaliteit, scherpe prijs & goede service

 

Direct persoonlijk contact

Bel of app: 06 - 40 37 12 23

 

Stuur een bericht

Snelle reactie op werkdagen

WhatsApp logo