Keuken overspuiten

Is de kleur van uw keuken gedateerd? Of heeft u een huis gekocht, maar de kleur van de keuken past niet bij uw stijl? Kies dan voor een metamorfose van uw keukenfrontjes en laat ze door ons vakkundig in een nieuwe kleur spuiten. U zult versteld staan van het resultaat, want een kleur op keukenfrontjes kan zeer bepalend zijn voor het interieur. 

 

Wij werken door heel Friesland en nemen u graag alle zorgen uit handen, van demontage tot herplaatsing. Door de jarenlange ervaring van onze deskundige vakmensen zorgen wij ervoor dat de keukendeurtjes keurig gedemonteerd worden. We repareren in de werkplaats wat kapot is en spuiten de keukenfrontjes. Het enige wat u hoeft te doen is een mooie, nieuwe, frisse kleur uit te zoeken! Als wij de frontjes terug hebben geplaatst, is uw keuken weer als nieuw. Wij geven uw keuken in een handomdraai een geheel nieuwe uitstraling. 

 

Frontjes met loszittende folie

Heeft u een keuken met frontjes die met folie zijn afgewerkt? Het kan voorkomen dat de folie op den duur los laat. Meestal is de garantie op uw keuken dan al verlopen. 

Wij hebben hiervoor de oplossing. 

 

Lees meer

Duurzame keuze

Als uw keuken nog in prima staat is en van alle gemakken voorzien waarom dan een nieuwe keuken aanschaffen? Alleen omdat de kleur niet meer past bij uw interieur? Dat kan ook anders.

 

Wij kunnen uw keuken binnen zeer korte tijd van een compleet nieuwe kleur voorzien. Dit doen wij in onze spuiterij in Schettens, vlakbij Bolsward. Vanuit deze centrale positie kunnen wij keukenrenovaties uitvoeren in heel Friesland. In onze werkplaats worden oneffenheden op de deurtjes weggewerkt en dan met een supersterke lak overgespoten. Zijn er vaste delen in de keuken die u ook graag in dezelfde kleur wilt laten spuiten? Ook dat kan, dit doen wij heel vakkundig bij u thuis. Alles wordt keurig afgeplakt zodat u geen spuitnevel op ongewenste plekken aantreft. Lees meer over spuiten op locatie>

 

Hergebruik is veel beter voor onze planeet dan steeds maar nieuwe spullen kopen. Door slim om te gaan met bestaande materialen kunt u nog jarenlang genieten van uw keuken, maar wel profiteren van een geheel nieuwe look!

 

Neem een kijkje in ons projectenoverzicht om te zien wat een groots effect het overspuiten van een keuken kan hebben!

 

Projecten

Vaste delen spuiten

Alles details worden gespoten

Afplakfolie verwijderen

Frontjes terugplaatsen

Eindresultaat

Keuken overspuiten? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Klik hier

Nieuwe look

 

Bekijk meer voorbeelden van hoe een keuken een geheel nieuwe uitstraling krijgt met het overspuiten van de fronten.

 

PROJECTEN

Van geel naar eigentijds groen

 

Laat u inspireren door deze transformatie en ontdek de mogelijkheden voor uw eigen keuken.

 

OFFERTE

Projecten keukenrenovatie

 

LEES MEER img-20230414-wa0017

Clean wit wordt stijlvol matzwart

Deze case illustreert hoe een kleurverandering de hele uitstraling van een keuken kan transformeren, waardoor een moderne en verfijnde sfeer ontstaat.

LEES MEER img-20220124-wa0028

Keuken van geel naar mosgroen

Lees meer over deze recente case, waarbij we een verouderde, gele keuken hebben omgetoverd tot een eigentijdse mosgroene variant.

LEES MEER loslatende folie keuken

Keuken met loslatende folie

Bij deze keuken zagen we dat de folie op de hoeken begon los te laten en te scheuren. Wij bieden een duurzame oplossing voor dit probleem: overspuiten.

WhatsApp logo