Demontage van de keuken

Wij komen langs en verwijderen vakkundig alle losse keukendelen en nemen die mee naar de werkplaats in Friesland. De vaste delen van de keuken worden ontvet en klaargemaakt om op locatie te spuiten. Nadat alles in de ruimte bedekt is met afplakfolie tegen spuitnevel, komen we de volgende dag terug en om met professionele apparatuur de vaste delen te spuiten in dezelfde lak.

 

Losse delen

Wanneer er sprake is van beschermende folie op de keukenfronten wordt deze eerst verwijderd. Bij ander materiaal moet er eerst ontvet of geschuurd worden. Vervolgens worden alle te spuiten fronten nagekeken op beschadigingen. Deze worden waar mogelijk bijgewerkt (lichte beschadigingen zitten bij de spuitprijs in). Alles wordt vervolgens in de grondlak gezet. Als de grondlaag droog is wordt alles geschuurd en afgelakt. Wij beoordelen vervolgens of het noodzakelijk is om een tweede aflaklaag aan te brengen.

 

Wat voor materiaal gebruiken wij?

Wij spuiten de keukenmaterialen met 2K lak. Dit is een harde industriële lak en dit is anders dan de verf die je bij de speciaalzaak koopt. Deze verf zal bij gebruik in een keuken snel beschadigen. Bij 2K lak is dit niet het geval.

Is alles gespoten, dan plaatsen we alles terug. We lopen alles na, en we stellen de keuken even af.

 

Garantie

Wij geven vijf jaar garantie op hechting en kleurechtheid.

Last van loslatende folie op frontjes?

Een veelvoorkomende probleem bij oudere keukens is dat er over MDF-keukenfronten een beschermende folie is gelijmd. Echter door temperatuurverschillen, vocht of slijtage kan de folie loslaten of gaan scheuren. Dit probleem kunnen wij vakkunidg oplossen door de folie te verwijderen en de keuken te spuiten.

 

Lees meer

 

 

Alles in 1 keer overspuiten

Om kleur- en structuurverschil te voorkomen raden wij u aan om uw keukenfronten allemaal in één keer te laten overspuiten. Het heeft echter geen zin om twee à drie deurtjes over te laten spuiten en de rest achterwege te laten vanwege de kosten. Als we de kosten voor het overspuiten van een paar fronten naast de kosten van een hele serie fronten leggen, dan staat dat niet in verhouding tot elkaar. Ten slotte, als loslatende folie de reden van het over laten spuiten is, dan raden we ook aan om alle fronten in één keer over te laten spuiten. Als bij één deurtje de folie loslaat, dan zal dat namelijk ook bij de rest gaan gebeuren.

Keuken overspuiten? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Klik hier

Projecten keukenrenovatie

 

LEES MEER img-20230414-wa0017

Clean wit wordt stijlvol matzwart

Deze case illustreert hoe een kleurverandering de hele uitstraling van een keuken kan transformeren, waardoor een moderne en verfijnde sfeer ontstaat.

LEES MEER img-20220124-wa0028

Keuken van geel naar mosgroen

Lees meer over deze recente case, waarbij we een verouderde, gele keuken hebben omgetoverd tot een eigentijdse mosgroene variant.

LEES MEER loslatende folie keuken

Keuken met loslatende folie

Bij deze keuken zagen we dat de folie op de hoeken begon los te laten en te scheuren. Wij bieden een duurzame oplossing voor dit probleem: overspuiten.

 

Keukenspuiterij Friesland

Hoge kwaliteit, scherpe prijs & goede service

 

Direct persoonlijk contact

Bel of app: 06 - 40 37 12 23

 

Stuur een bericht

Snelle reactie op werkdagen

WhatsApp logo