Een vakkundig bedrijf

Keukenspuiterij Friesland is een dynamisch en flexibel bedrijf. Met een klein maar deskundig team werken we graag aan uiteenlopende keukenprojecten in Friesland. Niets is ons te gek en we draaien onze hand dan ook niet om voor speciale projecten. 

 

Onze keukenspuiterij staat in Schettens, een dorpje centraal in Friesland (nabij Bolsward). Met een grote dosis werkervaring en expertise uit de meubelmakerij is spuitwerk van keukens ons specialisme geworden. Wij vinden het belangrijk om persoonlijk contact met de klant te hebben om de opdracht goed door te spreken en tot het beste eindresultaat te komen. Omdat we binnen Friesland werken kunnen we ook onze (de)montage service aanbieden. Alles om de klant te ontzorgen. Ons team voelt zich verantwoordelijk en staat gegarandeerd voor een uitstekend eindproduct. Kwaliteit en vakmanschap dat komt u tegen bij Keukenspuiterij Friesland.

 

Keukenspuiterij Friesland doet meer dan alleen het spuiten van keukens. Wij spuiten ook meubels, luidsprekers en deuren. Ook maken we design meubels op maat.

 

Neem eens een kijkje op:

Werkgebied

Centraal vanuit midden Friesland valt de hele provincie onder ons werkgebied. Onze spuiterij staat in Schettens, vlakbij Bolsward. We werken veel in Heerenveen, Leeuwarden, Sneek, Workum, Makkum, Drachten, Franeker, Harlingen.

Bij het renoveren van een keuken vervoeren wij de onderdelen graag voor u. Ook het demonteren en monteren kunnen wij voor onze rekening nemen binnen de regio. Zijn er onderdelen die niet gedemonteerd kunnen worden dan spuiten wij deze op locatie.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Stel uw vraag via het contactformulier of leg uw keukenvraag aan ons voor zodat wij een vijblijvende offerte kunnen maken.

 

Contact Offerte aanvragen

Kies voor Keukenspuiterij Friesland:

  • Een geheel vakkundig gerenoveerde keuken, binnen 1,5 week.
  • Geen hak- en breekwerk.
  • U kunt uw eigen kleur uitkiezen.
  • Ook de vaste delen van de keuken kunnen meegenomen worden (in dezelfde harde lak).
  • We zijn een bedrijf met zeventien jaar ervaring in lak- en spuitwerk.
  • We voeren alles uit in eigen beheer

Onze gegevens

Keukenspuiterij Friesland

Industriepark 5

8701 PN Bolsward

 

Mail: info@keukenspuiterij-friesland.nl

Bel/app: 06 - 40 37 12 23

 

KvK 01126778

IBAN NL36RABO0322811430

WhatsApp logo