Van opvallend rood naar subtiele pastel

Bij Keukenspuiterij Friesland hebben we recent een gedurfde transformatie gerealiseerd voor een keuken die voorheen de aandacht trok met zijn opvallende rode kleur. We hebben deze keuken een geheel nieuwe uitstraling gegeven met een rustgevende pastelblauwe tint.

 

De keuken straalt nu een serene en verfijnde sfeer uit, waarbij alle kasten zijn meegenomen in de transformatie. Deze case benadrukt hoe een simpele kleurverandering een immense impact kan hebben op de algehele look en feel van een ruimte. De kleur sluit prachtig aan bij het bestaande blad. Wat een geweldig eindresultaat!

 

Bij Keukenspuiterij Friesland geloven we in de kracht van kleur om een ruimte te transformeren en aan te passen aan de persoonlijke stijl van onze klanten. Onze vakkundige aanpak zorgt ervoor dat elke kleurkeuze met zorg wordt uitgevoerd, met aandacht voor detail en kwaliteit.

 

Bekijk de foto's van deze opvallende transformatie en laat u inspireren door de mogelijkheden voor uw eigen keuken. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte en ontdek hoe wij ook uw keuken kunnen voorzien van een nieuwe look die bij uw stijl past.

 

OFFERTE

Keuken overspuiten? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Klik hier

Projecten keukenrenovatie

 

LEES MEER img-20230414-wa0017

Clean wit wordt stijlvol matzwart

Deze case illustreert hoe een kleurverandering de hele uitstraling van een keuken kan transformeren, waardoor een moderne en verfijnde sfeer ontstaat.

LEES MEER img-20220124-wa0028

Keuken van geel naar mosgroen

Lees meer over deze recente case, waarbij we een verouderde, gele keuken hebben omgetoverd tot een eigentijdse mosgroene variant.

LEES MEER loslatende folie keuken

Keuken met loslatende folie

Bij deze keuken zagen we dat de folie op de hoeken begon los te laten en te scheuren. Wij bieden een duurzame oplossing voor dit probleem: overspuiten.

WhatsApp logo