Verouderde houten keuken wordt wit

Bij Keukenspuiterij Friesland hebben we onlangs een prachtige transformatie gerealiseerd voor een keuken met houten fronten. Met onze deskundige spuittechnieken hebben we deze keuken een frisse, eigentijdse uitstraling gegeven. De houten frontenzijn overgspoten in een tijdloos witte kleur.

 

Het resultaat is prachtig: de keuken straalt nu een gevoel van ruimte en helderheid uit. Deze aanpak biedt niet alleen een esthetische upgrade, maar ook een kosteneffectieve en duurzame oplossing voor het vernieuwen van uw keukeninterieur.

 

Wij streven ernaar om elke klant een resultaat te bieden dat voldoet aan hun verwachtingen en bijdraagt aan de esthetiek en functionaliteit van hun huis.

 

Bekijk de foto's van deze transformatie en probeer voor te stellen hoe ook uw keuken een make-over kan ondergaan. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte en laat ons u helpen.

 

OFFERTE

Keuken overspuiten? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Klik hier

Projecten keukenrenovatie

 

LEES MEER img-20230414-wa0017

Clean wit wordt stijlvol matzwart

Deze case illustreert hoe een kleurverandering de hele uitstraling van een keuken kan transformeren, waardoor een moderne en verfijnde sfeer ontstaat.

LEES MEER img-20220124-wa0028

Keuken van geel naar mosgroen

Lees meer over deze recente case, waarbij we een verouderde, gele keuken hebben omgetoverd tot een eigentijdse mosgroene variant.

LEES MEER loslatende folie keuken

Keuken met loslatende folie

Bij deze keuken zagen we dat de folie op de hoeken begon los te laten en te scheuren. Wij bieden een duurzame oplossing voor dit probleem: overspuiten.

WhatsApp logo