Keuken van vanille met beuken naar wit en antraciet

Eind jaren 90 waren de vanillekleurige keukens met beuken details erg populair. Echter na jaren ziet dit kleurbeeld er wel erg gedateerd uit. Tijd voor vernieuwing! 

 

Deze verouderde keuken is helemaal in een nieuw jasje gestoken. Met moderne tinten als wit in combinatie met antraciet herken je de keuken bijna niet meer terug! De losse vakken zijn bovendien nog van nieuwe deurtjes voorzien zodat het een mooier geheel vormt. De tegels passen in een keer erg mooi bij de keuken en ook de vloer komt beter tot zijn recht. Met trots een prachtige metamorfose van de keuken geworden!

Keuken overspuiten? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Klik hier

Projecten keukenrenovatie

 

LEES MEER img-20230414-wa0017

Clean wit wordt stijlvol matzwart

Deze case illustreert hoe een kleurverandering de hele uitstraling van een keuken kan transformeren, waardoor een moderne en verfijnde sfeer ontstaat.

LEES MEER img-20220124-wa0028

Keuken van geel naar mosgroen

Lees meer over deze recente case, waarbij we een verouderde, gele keuken hebben omgetoverd tot een eigentijdse mosgroene variant.

LEES MEER loslatende folie keuken

Keuken met loslatende folie

Bij deze keuken zagen we dat de folie op de hoeken begon los te laten en te scheuren. Wij bieden een duurzame oplossing voor dit probleem: overspuiten.

WhatsApp logo