Oude Bruynzeel keuken kan weer jaren mee

Bij Keukenspuiterij Friesland hebben we onlangs een prachtige metamorfose gerealiseerd van een oude houten Bruynzeel keuken. Door onze vakkundige technieken toe te passen, hebben we deze keuken nieuw leven ingeblazen en getransformeerd naar een tijdloos en zachtgroen geheel.

 

Het resultaat is treffend: de keuken heeft nu een frisse en moderne uitstraling, terwijl alle originele details behouden zijn gebleven. Van de vakkenkast rondom het fornuis tot aan de plint, alles vormt nu één harmonieus geheel. Deze aanpak zorgt ervoor dat de keuken weer jarenlang mee kan gaan.

 

Bij Keukenspuiterij Friesland gaan we tot in de kleinste details om ervoor te zorgen dat elke klant tevreden is met het resultaat. 

 

Bekijk de foto's van deze transformatie en laat u inspireren door de mogelijkheden voor uw eigen keuken. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte en ontdek hoe wij ook uw keuken kunnen omtoveren tot een ruimte waar u nog vele jaren van zult genieten.

 

OFFERTE

Keuken overspuiten? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Klik hier

Projecten keukenrenovatie

 

LEES MEER img-20230414-wa0017

Clean wit wordt stijlvol matzwart

Deze case illustreert hoe een kleurverandering de hele uitstraling van een keuken kan transformeren, waardoor een moderne en verfijnde sfeer ontstaat.

LEES MEER img-20220124-wa0028

Keuken van geel naar mosgroen

Lees meer over deze recente case, waarbij we een verouderde, gele keuken hebben omgetoverd tot een eigentijdse mosgroene variant.

LEES MEER loslatende folie keuken

Keuken met loslatende folie

Bij deze keuken zagen we dat de folie op de hoeken begon los te laten en te scheuren. Wij bieden een duurzame oplossing voor dit probleem: overspuiten.

WhatsApp logo