Keuken overspuiten

Is de kleur van uw keuken gedateerd? Of heeft u een huis gekocht, maar de kleur van de keuken past niet bij uw stijl? Kies dan voor een metamorfose van uw keukenfrontjes en laat ze door ons vakkundig in een nieuwe kleur spuiten. U zult versteld staan van het resultaat, want een kleur op keukenfrontjes kan zeer bepalend zijn voor het interieur. 

 

Wij werken door heel Friesland en nemen u graag alle zorgen uit handen, van demontage tot herplaatsing. Door de jarenlange ervaring van onze deskundige vakmensen zorgen wij ervoor dat de keukendeurtjes keurig gedemonteerd worden. We repareren in de werkplaats wat kapot is en spuiten de keukenfrontjes. Het enige wat u hoeft te doen is een mooie, nieuwe, frisse kleur uit te zoeken! Als wij de frontjes terug hebben geplaatst, is uw keuken weer als nieuw. Wij geven uw keuken in een handomdraai een geheel nieuwe uitstraling. 

 

Frontjes met loszittende folie

Heeft u een keuken met frontjes die met folie zijn afgewerkt? Het kan voorkomen dat de folie op den duur los laat. Meestal is de garantie op uw keuken dan al verlopen. 


Wij hebben hiervoor de oplossing. 

Vakkundig ontdoen wij de keukenfronten van de folie. Vervolgens verwijderen we de lijmresten en behandelen de fronten zodat er een degelijke nieuwe laag op gezet kan worden met 2K polyurethaanlak van Selemix. Dit zijn de hardste laksoorten in de keukenindustrie. Op deze manier blijven de kosten beperkt en kunt u de keuken behouden. Daarnaast biedt dit de kans uw keuken te restylen met een andere kleur en/of wellicht van glansgraad te veranderen! Zo kunt u kiezen voor mat of zijdeglans.

 

Lees meer

Duurzame keuze

Als uw keuken nog in prima staat is en van alle gemakken voorzien waarom dan een nieuwe keuken aanschaffen? Alleen omdat de kleur niet meer past bij uw interieur? Dat kan ook anders.

 

Wij kunnen uw keuken binnen zeer korte tijd van een compleet nieuwe kleur voorzien. Dit doen wij in onze spuiterij in Schettens, vlakbij Bolsward. Vanuit deze centrale positie kunnen wij keukenrenovaties uitvoeren in heel Friesland. In onze werkplaats worden oneffenheden op de deurtjes weggewerkt en dan met een supersterke lak overgespoten. Zijn er vaste delen in de keuken die u ook graag in dezelfde kleur wilt laten spuiten? Ook dat kan, dit doen wij heel vakkundig bij u thuis. Alles wordt keurig afgeplakt zodat u geen spuitnevel op ongewenste plekken aantreft. Lees meer over spuiten op locatie>

 

Hergebruik is veel beter voor onze planeet dan steeds maar nieuwe spullen kopen. Door slim om te gaan met bestaande materialen kunt u nog jarenlang genieten van uw keuken, maar wel profiteren van een geheel nieuwe look!

 

Neem een kijkje in ons projectenoverzicht om te zien wat een groots effect het overspuiten van een keuken kan hebben!

 

Projecten

Keuken VOOR de metamorfose

 

Bekijk meer voorbeelden van hoe een keuken een geheel nieuwe uitstraling krijgt met het overspuiten van de fronten.

 

PROJECTEN

Keuken NA de metamorfose

 

Bent u nieuwsgierig wat wij voor uw keuken kunnen betekenen? Vraag vrijblijvend een prijs aan voor het overspuiten van uw keuken.

 

WERKWIJZE

Keuken overspuiten? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Klik hier

Projecten keukenrenovatie

LEES MEER keuken4-na

Keuken landelijk blauw naar offwhite

LEES MEER keuken1-voor-1

Houten keuken metamorfose

LEES MEER keuken2-na

Keuken van beuken naar wit

WhatsApp logo